Economia

GASTRONOMIA

El Cuina i Golf aplega unes 250 persones

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet va celebrar dilluns la divuitena edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis a Platja d’Aro. A l’acte hi van assistir unes 250 persones, que van degustar els plats típics de la gastronomia empordanesa. Entre els xefs amb estrella hi havia Nandu Jubany, Fina Puigdevall i Pere Arpa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona