Economia

bancs

subhasta de pisos

Macrooferta per liquidar les gangues immobiliàries

Una campanya de la unitat immobiliària del BBVA treu de cop al mercat 200 pisos per menys de 50.000 euros

El preu del metre quadrat continua elevat en les zones més exclusives de la demarcació

Un pis de 70 metres quadrats al carrer Indíbil i Mandoni de Lleida a la venda per 12.000 euros; un habitatge a Alàs i Cerc per 5.500 euros; 19.000 euros per un pis de quatre habitacions a Alfarràs; 20.000 euros per un xalet de 350 metres quadrats a Miralcamp. I així fins a 200 propietats que surten a la venda amb preus inferiors als 50.000 euros. És la gran oferta que ha fet Anida, la immobiliària del BBVA, per liquidar l’estoc immobiliari que acumula a les comarques lleidatanes.

El paquet de pisos i cases surt al mercat amb descomptes de fins al 80% i s’hi pot trobar de tot. Però les gangues s’esgoten i el mateix lloc web de la immobiliària ja recull que diverses de les propostes estan reservades. És el cas, per exemple, d’un pis de 80 metres quadrats al grup Jaume d’Urgell de Mollerussa (21.400 euros) o d’un habitatge a les Cases del Sol Ixent de Tàrrega (36.300 euros).

Serà missió impossible trobar gangues als llocs més exclusius de la demarcació –a Vielha, per exemple, no apareix cap propietat per sota dels 150.000 euros– i els preus més baixos corresponen a propietats antigues i que necessiten remodelacions. Però, tot i això, els baixos preus que ha fixat Anida han generat un notable interès comprador.

La proposta no és una oferta exclusiva per a les terres de Lleida sinó que s’emmarca en un campanya més general, a tot l’Estat espanyol, per alleugerir la cartera immobiliària que arrossega l’entitat bancària –es calcula que té actius acumulats per valor superior als 5.000 milions d’euros, una llosa per als balanços.

“Hem considerat que havíem d’aprofitar la situació actual de l’economia espanyola i la bona situació del mercat immobiliari”, explica Pablo Lafarga, director comercial de la unitat immobiliària del BBVA. Afegeix que han fet “l’esforç d’oferir uns preus més competitius, per així mirar de satisfer les necessitats dels clients”.

La campanya d’Anida ha posat al mercat prop de 2.500 habitatges per menys de 50.000 euros, segons ha informat la mateixa companyia. Aquesta oferta estarà activa, en principi, fins al 31 d’octubre. Lleida es troba en el grup de ciutats que acumulen més oferta immobiliària, entre les quals també hi ha València, Tarragona, Barcelona i Múrcia.

LA XIFRA

2.500
habitatges d’arreu de l’Estat espanyol ofereix Anida. Lleida és una de les ciutats que acumula més estoc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona