Economia

En marxa les jornades gastronòmiques

Els restaurants Sa Punta, Es Portal Hotel Gastronòmic, Pahissa del Mas Pou, Sol Blanc, Vicus i La Calèndula han presentat el nou calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern 2017/18 a Pals. La inclusió de les primeres Jornades gastronòmiques del calamar de potera és una de les novetats d’aquesta temporada.

El calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern inclou que l’octubre estarà dedicat al calamar de potera i després seran les IV Jornades gastronòmiques de l’angula del Ter i del Rec, les V Jornades gastronòmiques de la tòfona a Pals i les III Jornades gastronòmiques del Foie.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]