En marxa les jornades gastronòmiques
Els restaurants Sa Punta, Es Portal Hotel Gastronòmic, Pahissa del Mas Pou, Sol Blanc, Vicus i La Calèndula han presentat el nou calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern 2017/18 a Pals. La inclusió de les primeres Jornades gastronòmiques del calamar de potera és una de les novetats d’aquesta temporada.
El calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern inclou que l’octubre estarà dedicat al calamar de potera i després seran les IV Jornades gastronòmiques de l’angula del Ter i del Rec, les V Jornades gastronòmiques de la tòfona a Pals i les III Jornades gastronòmiques del Foie.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.