Economia

economia

El Grup Peralada adquireix els cellers del grup Chivite

L’empresa reforça la presència a la Rioja i entra amb força a Navarra, Ribera del Duero i Rueda amb la compra del celler navarrès Chivite, propietari també dels vins Gran Feudo i Viña Salceda

El Grup Peralada va adquirir ahir el Grup Chivite, integrat pels cellers del mateix nom i dels cellers Gran Feudo i Viña Salceda. Amb la compra, el grup Peralada reforça la seva presència a la Rioja, on ja té Bodegas Fin de Siglo, i entra amb força a Navarra, Ribera del Duero i Rueda. Aquestes adquisicions, juntament amb les que va fer també aquest any el Grup Peralada amb la compra del celler empordanès Oliver Conti i la marca de cava ecològic Privat, s’emmarquen en el pla estratègic del 2015 i reforcen el posicionament que persegueix Peralada en totes les seves iniciatives, segons va fer públic el grup ahir.

“La tradició de més de tres segles de la família Chivite elaborant vins de qualitat d’una marcada personalitat li ha servit per guanyar un gran prestigi internacional, i encaixa perfectament amb la nostra manera de veure el negoci vinícola”, va declarar Javier Suqué, president del Grup Peralada. “Arribem amb la voluntat d’aprendre i integrar els valors històrics de Chivite i és per aquest motiu que Peralada compta amb Julián Chivite, una de les personalitats més reconegudes en el sector, per continuar exercint de president i per ajudar a liderar aquest nou projecte”, hi afegeix Suqué. La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d’aquesta operació superarà els 60 milions i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món. El grup també té el 50% de Cims de Porrera, el 80% de la Casa Gran de Siurana i el 22% del celler malagueny La Melonera.

Nou celler

D’altra banda, Peralada té en marxa la construcció d’un nou celler a l’Empordà amb capacitat per a 2,8 milions de quilos de raïm, projectada per RCR, guanyadors del Pritzker 2017 d’Arquitectura. Està previst que les obres d’aquest celler acabin el 2019, i es preveu que serà un referent en termes de sostenibilitat, perquè serà la primera amb certificació LEED a Europa.

LA DATA

2019
any
que es preveu que finalitzi la construcció d’un nou celler a l’Empordà, que serà un referent en sostenibilitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA