Economia

Societat

Timó d’Or dels hotelers compartit entre Josep M. de Vehí i el cos dels Mossos

La Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre reconeix la trajectòria del propietari de l’hotel Aiguablava i la institució policial per la resposta al 17-A

La Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre va lliurar ahir els seus premis anuals. I els principals, els Timons d’Or van reconèixer, d’una banda, l’hoteler Josep Maria de Vehí i, de l’altra, els Mossos d’Esquadra.

El responsable de la regió policial de Girona, el comissari Josep Milan, va agrair la distinció per la resposta als atemptats del 17 d’agost a la Rambla de Barcelona i Cambrils, que va acabar amb la desarticulació de la cèl·lula gihadista i una gestió comunicativa eficaç per tranquil·litzar la ciutadania i, de retruc, minimitzar l’impacte negatiu de l’amenaça sobre la demanda turística. El guardó coincideix amb el 20è aniversari de la posada en marxa de la regió policial.

Per la seva banda, De Vehí, responsable de l’hotel Aiguablava de Begur, va ser reconegut per la seva trajectòria professional i les dues dècades de dedicació a l’entitat Costa Brava Verd Hotels, als empresaris de la qual va dedicar una petita part del mèrit. El guardonat tampoc es va descuidar del seu oncle avi, Xiquet Sabater, l’ànima de l’establiment i persona que el va iniciar en l’activitat hotelera als anys vuitanta.

El Timons d’Argent van ser, al seu torn, per al Club Nàutic Estartit i per a Paqui López. El primer, en reconeixement a la seva aportació a l’oferta turística de la Costa Brava. I el segon, en reconeixement als 25 anys de dedicació de la treballadora a l’entitat

Finalment, van lliurar el premi Cooperativa 2017 a l’empresa proveïdora Complet Hotel, que treballa amb diverses empreses de l’entitat i del sector de l’hostaleria i la restauració, i el Diploma de Qualitat a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro. A banda dels premis i els diplomes, es també van lliurar plaques als establiments associats que enguany celebren el seu 50è aniversari d’activitat: el restaurant La Gamba, de Palamós, i l’hotel Bell·Aire, de l’Estartit.

LA XIFRA

20
anys
fa que es va crear la regió policial dels Mossos a Girona, tants com De Vehí ha presidit Costa Brava Verd Hotels.

Crida a contenir preus i ser optimistes

La presidenta de la unió hotelera Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, va demanar als associats contenció en els preus, optimisme davant la situació política i feina conjunta amb una administració a la qual va demanar transparència en les inversions amb els diners de la taxa turística. També va mostrar suport al govern català i el Parlament, i va lamentar les 11 nits que ja havien passat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona