La Conselleria de Turisme paga a Gandia poc més de la meitat de la despesa turística de 2008

La Conselleria de Turisme, a través de l'Agència Valenciana de Turisme, pagarà a Gandia 198.000 euros del total de 2,8 milions d'euros que Turisme reconeix que Gandia va haver d'aportar del seu pressupost municipal per a fer front a les despeses de la temporada de 2008 com a municipi turístic, segons ha informat hui el coordinador del Govern, Alfred Boix.

Boix ha rectificat la xifra que «per error» va facilitar en la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta de Govern Local de dimarts dia 9 de febrer ja que «l'aportació real a què s'ha compromés la la Conselleria de Turisme no és, per desgràcia, els 2,8 milions d'euros que Gandia va invertir en 2008 per a mantenir un serveis de qualitat a la nostra platja, sinó només de 198.000 euros».

El Director del Gabinet de Polítiques de Prosperitat i d'Empresa, Nèstor Novell, s'ha lamentat que el Consell de la Generalitat «minve, any rere any, les aportacions que realitza a Gandia dins del Pla de Compensació financera com a ciutat turística que som, ja que han baixat progressivament del 15% de la despesa total als minsos nivells de l'any 2008».

La Junta de Govern Local, a proposta de la regidora delegada de Turisme, Amparo Miret, ha aprovat demanar a la Conselleria de Turisme les «ajudes de l'Agència Valenciana de Turisme de suport al sector turístic corresponents a l'any 2010».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.