Càpsula nova de Cafès Cornellà, a Alimentària
L’empresa de Fornells presenta Apolo Capsules, la primera càpsula de vuit grams per a professionals
Cafès Cornellà, empresa de Fornells de la Selva dedicada a la torrefacció, la comercialització i la innovació de productes i sistemes vinculats al cafè, ha presentat aquests dies a la fira Alimentaria 2018, a Barcelona, la primera càpsula per a professionals: Apolo Capsules. Segons explica en un comunicat, la càpsula està destinada al professional de l’hostaleria i l’alimentació i permet una extracció amb les propietats del mètode espresso, amb el gramatge dels professionals: vuit grams de cafè.
D’una altra banda, Cafès Cornellà ha activat un pla de reciclatge per als clients que tinguin Apolo Capsules, que consisteix en un procés de recollida selectiva in situ als establiments usuaris. El procés de reciclatge consistirà en la separació de la fracció orgànica, que s’utilitzarà per fer el substrat per fertilitzants, i la part d’alumini, que es reciclarà en forma de nou objecte de consum. L’empresa cafetera gestionarà aquest procés i premiarà els clients que utilitzin el pla de reciclatge per tal d’incentivar la reducció de residus i la reutilització de materials.
Gamma d’infusions
Cafès Cornellà també ha portat a Alimentaria la seva gamma d’infusions anomenada Passion Tea. Inclou una gamma d’onze varietats de tes –blancs, verds, vermells i negres- i set varietats de tisanes, entre les quals hi ha sabors com la ratafia i la camamil·la.
La campanya Decoding Coffee
Decoding Coffee és la campanya i la nova gamma de productes d’enguany de Cafès Cornellà, que desxifra tot el procés del cafè. Dona les claus al professional del cafè, a partir de la informació tècnica de cada blend –el paquet de gra de cafè– perquè el processi segons els criteris de bona qualitat en l’elaboració del cafè exprés; a l’establiment, a partir del suport en la rendibilitat i la qualitat del producte; i al consumidor final, ajudant-lo a entendre com identificar el bon cafè exprés. La gamma de blends, pensada per al barista, mostra amb el resultat numèric d’un algoritme que té en compte les característiques obtingudes del gra de cafè que conté sota el criteri de l’SCAA (Specialty Coffee Association of America), la procedència del gra, el punt de torrada, l’índex d’extracció i el perfil sensorial. La gamma inclou 14 blends.