L’Ecomuseu Farinera de Castelló estrena la visita ‘Enfarina’t’
L’activitat d’estiu combinarà el passat fariner de la vila amb tastet de productes
L’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries estrenarà aquest estiu una nova visita guiada titulada: Enfarina’t. L’activitat permetrà descobrir els secrets de l’elaboració de la farina i i alhora degustar productes del territori, de proximitat. La visita portarà el visitant per la fàbrica de farines, on podrà contemplar el complex giny per transformar el blat en farina, i acabarà amb una degustació de Pa de la Tramuntana i cervesa Rufa de blat. L’ecomuseu vol apropar al públic turista el patrimoni fariner de la vila i donar a conèixer dos productes alimentaris elaborats a partir de blats cultivats en el territori més pròxim del museu, un entorn únic i privilegiat, com és el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. La visita està prevista els dilluns i dimecres del mesos de juliol i agost a les 18 h, prèvia reserva a l’Ecomuseu o a les oficines de turisme, amb un preu de 4 euros per persona.