Economia

La Cuina de l’Empordanet, molt present en el Fòrum

Les creacions dels cuiners gironins s’han degustat al restaurant i a l’estand de Damm de la mostra gastronòmica

Cui­ners del col·lec­tiu de la Cuina de l’Empor­da­net han par­ti­ci­pat durant aquests tres dies en el Fòrum Gas­tronòmic Girona por­tant la seva cuina tant al res­tau­rant del Fòrum com a l’estand d’Estre­lla Damm, on es van mari­dar les seves cre­a­ci­ons amb les dife­rents cer­ve­ses del Grup Damm. Pre­ci­sa­ment, entre aques­tes cer­ve­ses, es van poder degus­tar les noves espe­ci­a­li­tats del grup Damm, com ara la Com­plot IPA, la seva pri­mera cer­vesa indian pale ale ela­bo­rada amb llúpol medi­ter­rani pro­ce­dent de la població tar­ra­go­nina de Pra­des. Així, es va poder degus­tar la cuina botànica de Iolanda Bus­tos (La Calèndula, de Regencós) i la cuina de Josep Maria Porta (Sa Cova, de Platja d’Aro) i Quim Case­llas (Casa­mar, de Lla­franc) amb cre­a­ci­ons com ara un pil-pil de nava­lles i tòfona, un verat a la llauna amb albergínia i un cent­fulls de foie i poma de Girona, entre d’altres. La cuina empor­da­nesa també es va poder gau­dir al res­tau­rant del Fòrum, on el col·lec­tiu de la Cuina de l’Empor­da­net va ofe­rir diària­ment i durant les tres jor­na­des del Fòrum Gas­tronòmic Girona dos tipus de menús.

El col·lec­tiu de la Cuina de l’Empor­da­net aplega un ampli grup de pro­fes­si­o­nals de la cuina i la res­tau­ració de per­fils i edats dife­rents i fa molts anys que tre­ba­lla en la difusió de la cuina del Baix Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia