Economia

Més negocis al ‘Welcome Pack’ de Platja d’Aro

El nombre d’establiments adherits a la iniciativa dels descomptes a turistes i visitants a Platja d’Aro, l’anomenat Welcome Pack, amb què obsequien creueristes i allotjats en hotels, hotels apartament i càmpings del municipi, ha crescut del 6% en la segona temporada, i hi ha fins a 53 negocis que ofereixen avantatges i promocions.

El talonari va ser una de les propostes que va sorgir l’any 2018 en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i entre les dues edicions ja se n’han editat 35.000 exemplars. Algunes de les ofertes són descomptes d’entre el 5% i el 50%, obsequis i regals com a complements de les compres principals i promocions 2x1. Un producte que té la voluntat d’esdevenir un atractiu per al visitant i esdevenir un estímul per fer shopping tot l’any i de manera transversal en els diferents tipus de d’establiments i alhora contribuir també a consolidar el municipi com a centre comercial i d’oci a cel obert.

Beneficiaris i oferta diversos

El Welcome Pack ha tingut bon resultat entre els creueristes que fan escala a Palamós, però també s’adreça a participants allotjats d’esdeveniments esportius o de negocis. Entre els establiments que hi participen, hi ha botigues de moda, calçat i complements; de perfums, estètica i benestar; parcs lúdics i esportius, restaurants, bars i discoteques i locals d’oci nocturn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia