Consens i preocupació per l'aigua a Lleida

Després de 19 anys en el càrrec, Joan Simó aspira en aquestes eleccions a la reelecció per al que serà, segons ha anunciat, el seu últim mandat. Ho fa a través d'una única candidatura consensuada entre les dues principals associacions empresarials lleidatanes (Pimec i Coell), a la qual s'han sumat també els gremis locals de transport, hostaleria, metall i comerç. Fruit d'aquest consens es presenten avui 35 candidats, els mateixos que vocalies hi ha en disputa. El dia 27 de maig, els 35 vocals electes elegiran els 5 membres que completaran els representants de la Cambra, d'una terna de 7 personalitats que proposarà la patronal Foment del Treball. Els 40 vocals, finalment, elegiran cap al mes de juny el president, que serà Joan Simó si no hi ha cap sorpresa i totes les associacions mantenen el pacte.

A la Cambra de Lleida el debat està centrat en la retallada en el reg del Segarra-Garrigues, que segons Simó perjudica no només l'agricultura sinó també l'aportació de biomassa per desenvolupar indústries agroalimentàries, així com la gestió de l'aeroport d'Alguaire, en què participa la Cambra lleidatana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.