Economia

Frit Ravich presenta un ERTO que afecta tota la plantilla, de 990 empleats

Continua treballant per a supermercats tot i haver-se aturat el negoci de l’hostaleria

Es faran torns rotatius entre els treballadors per mantenir l’activitat

L’empresa gironina Frit Ravich, amb seu a Maçanet de la Selva, ha presentat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per a tota la plantilla arran de la crisi del coronavirus. L’empresa, que pertany al sector de l’alimentació –un dels que es considera essencials– ha decidit presentar l’expedient per “garantir el futur de l’empresa i de totes les famílies que en formen part”, segons la directora general de Frit Ravich, Judith Viader, en declaracions a l’agència de notícies ACN. Viader subratlla que l’ERTO, que comença avui i té una durada de tres mesos, fins al juny, s’aplicarà de manera “solidària”, per evitar afectar més el personal de les línies i branques de negoci que s’han vist tocades de ple per l’estat d’alarma, com són les vendes a l’hostaleria. “S’aniran fent torns rotatius, tant a la fàbrica com a les oficines, amb l’objectiu que ningú vagi al 100% a l’atur”, concreta.

De les branques de negoci que té Frit Ravich, les que s’han vist més afectades per l’estat d’alarma són les de l’hostaleria i la compra per impuls. És a dir, botigues de llaminadures, bars, restaurants, hotels... Representen entre un 40% i un 50% de la xifra total de negoci.

Frit Ravich continua treballant per a supermercats i grans superfícies. “Hem presentar un ERTO per garantir el futur de l’empresa i de totes les famílies”, rebla Viader.

LA FRASE

Presentem un ERTO per garantir el futur de l’empresa i de totes les famílies que en formen part
Judith Viader
directora general de Frit ravich

LA DATA

01.04.20
comença l’ERO temporal,
que tindrà una durada de tres mesos, fins al juny.

Una facturació de 251,5 milions d’euros

Frit Ravich va tancar l’exercici facturant 251,5 milions d’euros. L’empresa produïa setmanalment 73,9 tones de patates xips, 38,4 tones de snacks i crispetes i 215,3 tones de fruita seca. A més, des del seu centre de Maçanet de la Selva, diàriament l’empresa preparava 5.100 comandes i operava 290 rutes arreu del territori estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia