Economia

AIGUAVIVA

Bellsolà s'introdueix en el mercat de l'hostaleria i la restauració

L'empresa Bellsolà amplia el seu negoci de pa i brioixeria congelada amb la creació del que anomena la divisió de Food Service per vendre a cadenes de restauració i hoteleria. La companya s'ha organitzat per expandir el negoci en aquest «important canal de l'alimentació». Gran part d'aquest mercat es constitueix en grups i cadenes organitzades que requereixen d'una gestió comercial específica. És per això que Bellsolà ha incorporat Miguel A. del Valle com a director de la divisió Food Serveice. Per satisfer les necessitats de l'hostaleria moderna, Bellsolà ha desenvolupat una gamma específica de productes que s'elaboren a Aiguaviva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]