Economia

La Selva s’expandeix amb noves instal·lacions a Cassà

L’empresa preveu produir-hi la nova aposta de productes de xarcuteria vegetariana amb la marca AlterVego

Les instal·lacions actuals de Campllong s’ampliaran amb uns 8.000 m² més

La Selva, una de les empreses referents a la demarcació de Girona del sector carni i la xarcuteria, aposta per obrir-se camí en el nou mercat de la xarcuteria vegetariana. Ho farà amb el llançament d’una nova marca especialitzada, AlterVego, i una ampliació en nous terrenys a Cassà de la Selva. En l’actualitat el projecte s’està desenvolupant a les instal·lacions situades a Campllong, on ja ha suposat una inversió propera al milió d’euros. L’ampliació es farà en una nova finca de 18.000 m², adquirida ara fa un any a l’entrada del polígon industrial de Cassà de la Selva.

Nous terrenys

Uns 8.000 m² es preveuen destinar a AlterVego i la resta de solar a curt termini es destinarà a lloguer, si bé no es descarta que per necessitats futures s’hi puguin desenvolupar projectes propis. De moment s’està procedint a l’enderroc del bloc industrial central d’aquesta antiga fàbrica d’aglomerats a Cassà. El terreny disposa de 5.850 m² edificats, dels quals 1.850 m² seran per al projecte d’AlterVego. Sense avançar-se pel que fa a terminis, l’empresa explica que l’operativitat de les noves instal·lacions es determinarà segons els resultats de comercialització dels nous productes. En paral·lel, però, la producció principal de La Selva es continuarà fent a les instal·lacions de Campllong.

Productes vegetarians

Entre els productes que es preveuen comercialitzar amb aquesta nova gamma destinada als consumidors que volen reduir el seu consum de carn destaquen propostes com ara AlterBacon, presentat com “la primera cansalada d’origen vegetal, fumada amb fusta de faig, amb la textura i el sabor de la d’origen animal...”; AlterPavo (rodanxes de estil gall dindi elaborades amb soia, oli d’oliva i ou), o AlterGrill (filet de base vegetal a l’estil gall dindi).

Una nova xarcuteria

“És una nova manera d’entendre la xarcuteria. Hi hem posat moltes ganes perquè no volem que sigui un producte més, sinó una nova línia de treball i de negoci que aporti a la societat un producte de base vegetal amb la qualitat de sabor i textura pròpia de la xarcuteria tradicional i de La Selva”, diu Xavier Albertí, director general. En l’actualitat La Selva disposa d’unes instal·lacions de més 32.000 m² i una facturació anual que supera els 80 milions d’euros.

LA FRASE

És una nova manera d’entendre la xarcuteria, de base vegetal i sabor de la xarcuteria tradicional
Xavier Albertí
director general de la selva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona

Recreacions virtuals de cors perquè els cardiòlegs assagin

Barcelona
Contra xifrada
Anna Pinter Pla

Un bon àpat per la inclusió