Economia

Biboss, per resoldre qualsevol tasca

Aquesta marketplace connecta professionals amb particulars per resoldre tasques puntuals

Biboss, un marketplace que connecta professionals amb particulars per resoldre tasques com reparacions d’urgència, arranjaments, mudances, neteja o tenir cura de mascotes, entre altres ha fet el seu llançament oficial a Barcelona.

La plataforma ofereix un ventall de més de vint categories de professionals autònoms , i neix amb la vocació de monetitzar temps i talent, a través d’un sistema de perfils verificats, que permet comparar puntuacions, qualificacions i preus. Si l’usuari pot triar el professional que més li fa el pes, aquest pot traduir en ingressos el seu temps i talent.

Des del seu llançament, fa gairebé un any, aquest marketplace ha registrat una mitjana de 90 tasques publicades al mes, amb un creixement mensual del 35%, i un índex de resolució del 55%. De cara al tancament de l’any, la direcció s’ha fixat com a objectiu assolir les 200 tasques publicades diàries i una facturació mensual de 40.000 euros. Com diu Luis Albertinazzi, CEO de Biboss, la companyia “neix amb la missió de donar suport a la comunitat local, tot delegant tot allò que no t’agrada fer, que et limita el temps o que simplement no pots abastar.” Com afegeix, “Biboss cobreix una necessitat actual de la societat, que demana transparència, tracte personalitzat, immediatesa i senzillesa en la resolució de les seves tasques, tot arraconant altres models opacs, de pàgines grogues.”

Segons Albertinazzi, un altre objectiu de l’empresa és combatre la precarització laboral, “tot monetitzant el talent i el temps sense penalitzacions ni restriccions.”

A curt termini, Biboss vol exportar el seu models a Madrid, Sevilla, València, Màlaga i Saragossa. Aquesta start up compta amb capital del fons d’inversió anglès Whirlwind Partners i el suport de Crowe Spain, junt amb l’advisor Gonzalo Conde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona