Economia

Comforsa inverteix 10 milions en nova tecnologia

Hi destaca una nova premsa de 4.000 tones, que s’activa aquest mes

Vol incrementar la productivitat

Comforsa impulsa un pla de millores tecnològiques a les seves instal·lacions de Campdevànol per valor de més de 10 milions d’euros amb l’objectiu d’augmentar la productivitat i l’eficiència i internacionalitzar processos. Així ho detalla l’empresa en un comunicat. Entre les millores hi ha una premsa de 4.000 tones a Comforsa 2 que es posarà en marxa aquest juliol. És la segona de més tonatge després de la que tenen de 8.000 tones de Comforsa 7.

D’altra banda, la forja del Ripollès consolida la seva recuperació i presenta uns resultats positius en els primers sis mesos del 2021, amb un benefici operatiu d’1,5 milions d’euros, segons detallen en un comunicat. Aquesta xifra representa un increment del 341% respecte al 2019 (0,34 milions) en el mateix període. De cara al 2021, la companyia preveu arribar als 70 milions d’euros, que suposaria un increment del 15,3% respecte al total del 2019.

Les dades positives són extensives a tots els mesos d’aquest 2021, ja que la facturació i el benefici estan per sobre dels pressupostats a principis d’any en les estimacions de l’empresa. Segons la companyia, aquestes dades “reflecteixen l’evolució positiva del negoci, així com els resultats de la gestió que s’està duent a terme per part del director general, Reca Vidiella, i el seu equip”. “Estem prudentment satisfets, ja que, aquest 2021, estem consolidant totes les mesures iniciades a principi del 2018, enfocades a la més absoluta rendibilitat de l’empresa, recuperació que es va veure greument frenada durant el 2020 per la Covid”, afirma.

Durant el 2021, han tingut un augment de la demanda que s’ha traduït en el funcionament a 5 relleus de 2 dels 4 centres productius de l’empresa. Això significa que es treballa 24 hores 7 dies la setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona