Economia

El grup Nomo obre als Jardins de la Mercè

El grup de gastronomia japonesa inaugura avui el nou restaurant

Nomo Girona obre avui les seves por­tes als Jar­dins de la Mercè. El grup de gas­tro­no­mia japo­nesa, que ja té tres locals més a les comar­ques giro­ni­nes, s’estrena a la capi­tal en aquest edi­fici senyo­rial situat al Barri Vell de Girona, que té un jardí pro­te­git i cata­lo­gat ofi­ci­al­ment com a romàntic. Per això, Xavier Rocas, un dels socis del res­tau­rant, explica que s’ha man­tin­gut l’estruc­tura ori­gi­nal de l’esta­bli­ment: un espai inte­rior divi­dit en qua­tre sales i un espai exte­rior que dis­posa d’una part de porxo –on estarà situat l’espai de res­tau­ració exte­rior–, el jardí pro­te­git i cata­lo­gat com a romàntic i un reser­vat aïllat envol­tat de bambú.

El res­tau­rant ha estat dis­se­nyat per l’inte­ri­o­rista bar­ce­loní expert en il·lumi­nació, Josep Lluís Xuclà. El xef japonès Naoyuki Hagi­noya, també soci del grup i al cap­da­vant de la cuina de la resta d’esta­bli­ments del grup, és l’encar­re­gat d’ela­bo­rar una oferta gas­tronòmica que posa de mani­fest la seva tra­jectòria en dife­rents bar­res de sushi, izakayas i yaki­nukus a Tòquio i pro­duc­tes locals i de tem­po­rada.

El grup Nomo –pro­mo­gut pels ger­mans, Borja i Juan Molina-Mar­tell Ramis, Ramón Jiménez i Naoyuki Hagi­noya– busca ubi­ca­ci­ons que siguin espe­ci­als, reco­ne­gu­des i emblemàtiques; per això els altres res­tau­rants a la demar­cació són al Far de Sant Sebastià, al pas­seig marítim de Lla­franc o al Nàutic de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia