Economia

Foment reclama compensacions “adequades” i “àgils” per als afectats per les noves restriccions del govern

La patronal lamenta la “precipitació i manca de diàleg previ” a les mesures

Insta a “evitar la criminalització de determinats” sectors i recorda que han fet un “compliment estrictes de les mesures de seguretat”

Foment del Treball ha reclamat compensacions “adequades” i “àgils” per als sectors afectats per les noves restriccions decretades pel govern.

La patronal ha lamentat en un comunicat la “precipitació i la manca de diàleg previ” a la imposició de les mesures per part del govern de la Generalitat, i que afecten de manera dràstica activitats com l’oci nocturn i la restauració.

L’entitat ha demanat “evitar la criminalització de determinats” sectors i ha recordat que aquests havien fet un “compliment estrictes de les mesures de seguretat”. És per això que ha exigit que ara rebin el “màxim suport” perquè pateixen “desproporcionadament” les mesures de salut pública. “Molts dels sectors afectats veuen una llarga aturada i els ha costat engegar de nou”, ha argumentat la patronal que lidera Josep Lluís Sánchez Llibre.

Per tot plegat, Foment insta a la convocatòria urgent del Consell de Diàleg Social, encapçalat pel president de la Generalitat, per dedicar una sessió monogràfica als ajuts per als sectors afectats per les restriccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia