Economia

La patronal Anem x Feina fa una fira amb 20 empreses a Girona

La patronal Anem x Feina organitza aquest dissabte a la plaça Independència de Girona conjuntament amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) una fira pensada per potenciar el producte local, incentivar l’economia i donar suport a les empreses de la zona. A la fira, que porta el nom d’Anem x Fira, hi participen una vintena d’empreses dels sectors de l’alimentació/restauració, assegurances, comunicació, cultura, energia i salut, entre d’altres. La fira comença a les 10 del matí i dura fins a les 7de la tarda, i, segons va explicar ahir el secretari de la patronal, Àlex de Azuaje, “durant tot el dia hi haurà l’oportunitat de fer costat a les seves empreses”.

Per la seva banda el coordinador de l’ANC a Girona, Tavi Casellas, va explicar que hi ha empreses i entitats locals que “són bones” i que ens hem d’acostumar a anar a buscar les coses o a contractar serveis amb empreses de proximitat.

Anem x Feina és una patronal que es va crear el 2019 a Manresa per “omplir el buit de patronals que estan a favor de la independència”. “La defensem com a dret, perquè la independència és el millor per a les nostres empreses”, diuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia