Economia

Nova categoria de fleca de l’empresa Puratos

Inverteix 3 milions d’euros en un producte amb grans i llavors sencers

La multinacional d’origen Belga Puratos ha invertit 3 milions d’euros en la seva planta de Sils, en una nova i innovadora categoria de fleca amb grans i llavors sencers, la Solftgrain. Amb aquesta, ja són sis les línies de tecnologia de producte que l’empresa dedicada al pa, la pastisseria i la xocolata té a Sils: pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes, cobertura de cacau i ara Softgrain. En total, oferirà vuit varietats i la possibilitat de personalitzar-les a partir de la selecció de grans, llavors i perfil de massa mare que més convingui.

Categoria Softgrain

La nova tecnologia Softgrain es caracteritza per utilitzar els grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir. El sistema està inspirat en la tradició de la fleca alemanya i escandinava i proporciona als consumidors més “frescor” i una opció “més saludable”. Això passa perquè els pans elaborats amb aquest sistema conserven millor la humitat i, a la vegada, suposen una gran aportació de fibra i energia, a més de ser una font de proteïnes, vitamines, antioxidants i minerals, segons assegura l’empresa en un comunicat. Amb un format adaptat a tots els mercats tant l’artesà, com retail, foodservice o indústria, la categoria Grans Sencers aporta innovació i diferenciació així com conveniència i versatilitat als fabricants i productors. “En concret, permet que aquests reinventin la seva gamma de productes en línia amb les últimes tendències del consumidor, a la vegada que és fàcil d’usar i ofereix múltiples aplicacions que fomenten la creativitat i la versatilitat”, diuen.

D’aquesta categoria Grans Sencers, Puratos ha tret un total de 8 varietats “amb la possibilitat de personalitzar noves varietats a partir de la selecció dels grans i llavors i el perfil de la massa mare que més convingui”. Aquestes varietats són: Softgrain Multigrain, Softgrain Quinoa, Softgrain Ancient, Softgrain Espelta, Softgrain Nibsamb Xocolata Belcola de Cacao Trace, Softgrain Grans Germinats, Softgrain Pipes Torrades i Softgrain Malteado.

El llançament del nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes Health and Wellbeing, seguint les tendències del mercat.

Puratos és un grup internacional que ofereix una gamma completa d’ingredients i serveis innovadors per a la indústria de la fleca, pastisseria i xocolata. Serveixen a artesans, industrials, supermercats i empreses de food service en més de cent països a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA