Economia

Un celler de la DOQ Priorat i de la DO Montsant és escollit entre els cent millors del món segons una publicació americana

CAMP DE TARRAGONA

El celler Capafons-Ossó, que treballa amb vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, ha estat escollit com un dels 100 millors del món de l'any 2007, segons la prestigiosa revista americana Wine & Spirits. El celler prioratí és l'únic català que ha entrat en aquesta llista, al costat de cellers tant reconeguts com Moët & Chandon, Penfolds o Robert Mondavi. 'Wine & Spirits' té una tirada de 75.000 exemplars que, en la seva gran majoria, es venen exclusivament entre professionals de la restauració i del vi dels Estats Units i del Canadà. La publicació té divuit anys d'història i edita anualment una guia que distribueixen els diaris New York Times i USA Today.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Projecte pioner per fer paviment de parcs infantils amb taps reciclats

PALAFRUGELL
ENOGASTRONOMIA

El castell d’Olèrdola reuneix els cellers que fan vi ancestral

Barcelona
economia

Els accionistes del BBVA aproven ampliar capital per l’opa al Sabadell

barcelona
economia

El Sabadell demana més concreció a l’oferta de compra del BBVA

barcelona

Pronovias redueix l’ERO a 64 persones i evita la vaga

Barcelona
economia

El TJUE avala la macrodemanda contra cent bancs per les clàusules sòl

barcelona
economia

L’Ajuntament comprarà un edifici al Raval per destinar 8 pisos al lloguer social

Barcelona
economia

El CTESC alerta que l’habitatge és el “principal problema social” i exigeixen accions “imaginatives”

barcelona
economia

Lleida-Alguaire estrena un node 5G per millorar la cobertura i la connectivitat de les empreses

Alguaire