Economia

Un celler de la DOQ Priorat i de la DO Montsant és escollit entre els cent millors del món segons una publicació americana

CAMP DE TARRAGONA

El celler Capafons-Ossó, que treballa amb vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, ha estat escollit com un dels 100 millors del món de l'any 2007, segons la prestigiosa revista americana Wine & Spirits. El celler prioratí és l'únic català que ha entrat en aquesta llista, al costat de cellers tant reconeguts com Moët & Chandon, Penfolds o Robert Mondavi. 'Wine & Spirits' té una tirada de 75.000 exemplars que, en la seva gran majoria, es venen exclusivament entre professionals de la restauració i del vi dels Estats Units i del Canadà. La publicació té divuit anys d'història i edita anualment una guia que distribueixen els diaris New York Times i USA Today.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona
ECONOMIA

La nova marca turística de Santa Susanna distingeix la sostenibilitat i la innovació

SANTA SUSANNA