Economia

TURISME

Més bungalous per a persones amb mobilitat reduïda

El càmping Illa Mateua de l’Escala reforça així l’aposta pel turisme accessible

És un dels quatre establiments de l’Associació de Càmpings de Girona amb el segell “Weelchair Friendly”

El càmping Illa Mateua de l’Escala reforça la seva aposta pel turisme accessible amb la instal·lació de dos nous bungalous per a persones amb mobilitat reduïda que se sumen al que ja disposava l’establiment. Illa Mateua és un dels quatre establiments adherits a l’Associació de Càmpings de Girona (ACG) que compta amb el segell Weelchair Friendly de turisme accessible fruit de l’aliança amb l’Associació MIFAS per impulsar iniciatives en l’àmbit de l’accessibilitat turística

Avui s’ha dut a terme la presentació dels nous bungalous amb la presència del subdelegat del Govern espanyol a Girona, Albert Bramon; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el president de l’Associació MIFAS, Artur Altabàs; i els propietaris del càmping Martí Guillem i Eva Trias. També hi van assistir el president del PDeCAT, David Bonvehí, i el meteoròleg de TV3, Francesc Mauri.

L’establiment, que porta anys treballant per suprimir les barreres arquitectòniques a les seves instal·lacions, compleix amb els requisits d’accessibilitat en la seva totalitat. A més, ofereix serveis dissenyats per millorar l’estada de les persones amb mobilitat reduïda.

Els nous bungalous, que han estat construïts per l’empresa olotina Matioska seguint l’estil i d’acabats de l’establiment, disposen de rampes per accedir-hi amb cadira de rodes i els espais, així com el mobiliari i els accessoris, estan adaptats també. A més, s’han construït respectant els paràmetres de sostenibilitat amb material derivat de la fusta i totalment aïllats amb fibra de fusta natural. El càmping, que ha comptat amb l’assessorament de MIFAS, disposa també de dos lavabos adaptats i una grua per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda, piscina amb servei de cadira hidràulica, rampes per accedir a les zones comunes, i activitats d’animació en clau inclusiva.

Els altres càmpings associats a l’ACG que disposen també del segell Weelchair Friendly de turisme accessible són l’Àmfora de Sant Pere Pescador, Salatà de Roses i Valldaro de Platja d’Aro. Dos establiments més estan en procés d’obtenir el distintiu i ja hi ha més càmpings interessats en una iniciativa que té per objectiu anar-se estenent als establiments associats. El segell va acompanyat d’una inspecció d’un usuari per determinar el grau d’accessibilitat més allà del codi d’accessibilitat que marca la Generalitat. Els requisits per obtenir aquest segell són validats per usuaris de MIFAS. Amb aquesta iniciativa l’ACG vol arribar directament al col·lectiu amb línies de promoció específiques de turisme accessible i inclusiu del Patronat de Turisme i de l’Agència Catalana de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona