Economia

SALT

Commerzbank posa a la venda l’Espai Gironès per 140 milions d’euros

Commerzbank, entitat propietària de l’Espai Gironès, ha posat a la venda aquest centre comercial, segons avança el portal digital elEconomista. L’operació podria tancar-se per un preu d’entre 130 i 140 milions d’euros, segons han confirmat algunes fonts a aquest mitjà especialitzat. La companyia vol aprofitar la reactivació del mercat de la inversió en aquesta mena d’actius per poder tancar l’operació. Commerzbank ja va intentar vendre l’Espai Gironès el 2022. En demanava 150 milions d’euros, però l’operació no va tirar endavant perquè en aquell moment el capital estava totalment congelat en el sector dels centres comercials.

Ara que s’ha reactivat la inversió, Commerzbank torna a obrir un procés per vendre l’Espai Gironès. El centre compta amb una superfície bruta de 46.000 metres quadrats distribuïda en dues plantes, compta amb 2.500 places d’aparcament i uns 800 empleats.

La promotora holandesa AM va obrir l’Espai Gironès el 2005, seguint el model de grans centres comercials que s’havien estrenat a Barcelona, a imitació, aquests, dels que ja existien prèviament en altres països. El fet de trobar-hi concentrats molts establiments –bàsicament de moda i de restauració, i també sales de cinema–, junt amb la facilitat d’accés, l’han convertit en un lloc molt atractiu a la demarcació, en detriment del comerç local, principalment els caps de setmana.

Fonts de l’Espai Gironès consultades per aquest diari no han confirmat ni desmentit la notícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia