Economia

societat

Primera Fira d’Ocupació adreçada a exalumnes de la UdG

El proper dijous 6 de juny de 2024 es celebrarà la Fira d’ocupació TreballemGI Trobada Alumni UdG. Aquesta fira és una col·laboració, inèdita fins avui, entre la Cambra de Comerç i la Universitat de Girona per a crear un punt de trobada entre les empreses de les comarques gironines i el talent que ha sortit de la UdG. Un total de 54 empreses i 4 institucions estaran representades a la fira i presentaran les seves ofertes laborals. L’esdeveniment serà híbrid: tan presencial com virtual.

La fira presencial es durà a terme a l’Aula Magna Modest Prats UdG, amb l’objectiu que sigui un espai enriquidor i de trobada entre empreses i candidats. Els participants podran assistir a la taula rodona “Històries inspiradores d’Alumni UdG. El valor de les soft skills en l’èxit professional”, on exestudiants de la universitat i representants d’empreses gironines parlaran de casos d’èxit en l’àmbit de l’ocupabilitat. També s’hi realitzarà una conferència centrada en el model educatiu de la Universitat de Girona, que anirà a càrrec de Josep M. Serra, vicerector de Docència i Planificació Acadèmica. La fira acabarà amb un espai de networking entre els alumni de la UdG en recerca de feina i els representants de les empreses assistents a la fira. Tots els participants estan convidats a un refrigeri, servit per El Ginjoler.

La inauguració comptarà amb les intervencions de Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Joaquim Salvi, rector de la UdG; Maria Assumpció Vila, presidenta del Consell Social de la UdG.

La fira virtual es realitzarà a través de la web https://udg.treballemgi.cat/ . Allà, cada empresa participant comptarà amb un espai virtual on podrà penjar les seves ofertes i necessitats laborals. La participació a la fira és gratuïta i tothom que estigui interessat i el seu perfil compti amb estudis superiors podrà inscriure’s a la plataforma com a candidat/a. Els menors de 30 anys s’haurien d’inscriure a Garantia Juvenil prèviament per gaudir dels beneficis a la contractació https://garantiajuvenil.sepe.es/



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia