Economia

TECNOLOGIA

Implanten robots autònoms a S’Agaró Hotel

La robotització de la neteja permet al sector hoteler reduir el seu impacte i ser més sostenibles amb un estalvi del 80% de consum d’aigua i un 75% de consum energètic

S’Agaró Hotel, situat a la Platja de Sant Pol de S’Agaró, ha introduït robots autònoms equipats amb IA per a la neteja de paviments. Segons assenyala en un comunicat de premsa, “aquesta innovadora tecnologia no només millora l’eficiència i la sostenibilitat, sinó que també eleva els nivells d’higiene i l’experiència i benestar dels visitants”. Recorda que cadenes hoteleres com Hilton, JW Marriott i The Ritz-Carlton ja treballen amb aquesta nova tecnologia i marquen tendència en el sector. En aquest sentit, S’Agaró Hotel és el primer de la Costa Brava en introduir robots autònoms. L’empresa remarca que en un context de sequera on el sector turístic està permanentment qüestionat pel seu suposat consum desmesurat d’aigua, “els hotels de referència, ja fa anys que treballen per a reduir el seu impacte mediambiental i impulsant mesures per a reduir els seus consums energètics i hídrics amb l’objectiu de reduir costos i ser més sostenibles”.

Estalvi d’aigua

Els robots de neteja professionals permeten estalviar fins a un 80% d’aigua en comparació amb els sistemes de neteja tradicionals i redueix un 75% consum d’energia i emissions de carboni. Aquests robots equipats amb intel·ligència artificial incorporen sistemes de filtratge d’aigua i programes d’estalvi energètics que permeten optimitzar processos i recursos. Les noves tecnologies ofereixen solucions reals a les empreses que volen esdevenir més sostenibles.

Els nous robots de neteja professional funcionen de manera autònoma, el que significa que executen tasques de fregat, aspiració o escombrat de forma continuada sense la necessitat d’intervenció humana i poden mantenir els espais nets de manera constant. Aquests robots permeten a l’equip de neteja alliberar-se de tasques mecàniques i destinar més temps a l’atenció i servei personalitzat dels clients L’Hotel S’Agaró ha optat pel model Phantas de la marca Gausium per a la seva flota de robots de neteja. Aquests robots estan dissenyats específicament per a la neteja de paviments i ofereixen una combinació de tecnologia avançada i eficiència operativa. La seva intel·ligència artificial permet adaptar-se als diferents tipus de superfícies i obstacles, assegurant una neteja completa i precisa tot registrant la seva activitat al núvol que facilita l’anàlisi de resultats i la implementació de millores operatives



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EMPRESA

Scalpers obre avui les portes d’un nou ‘outlet’ a Llagostera

LLAGOSTERA

El càmping la Ballena Alegre vol ser referent de turisme regeneratiu

SANT PERE PESCADOR
Transport

Air China torna a connectar Barcelona amb Xangai

Barcelona
ECONOMIA

L’enogastronomia, el més valorat pels turistes del Maresme

Mataró
ECONOMIA

Matadepera té l’índex socioeconòmic més alt dels municipis de més de 500 habitants

Barcelona

El mercat d’Olot convertirà les minves de les parades en salses i brous

OLOT
Economia

Crida a la vaga dijous a l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera vol una planta per compostar les restes vegetals de la pagesia

Palafolls

L’impacte dels líders empresarials en la volatilitat de les accions

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI