Economia

L’aposta solidària de Lleal Tulsà

La companyia de serveis d’assessoria col·labora amb a una desena d’entitats i fundacions del món de la salut i l’esport

Les accions formen part d’un pla estratègic que reforça el compromís i la responsabilitat corporativa de l’empresa

Lleal Tulsà, empresa líder en serveis d’assessoria, ha reafirmat el seu compromís amb la societat i ha renovat la col·laboració amb diferents entitats socials i esportives del territori. “Mitjançant diverses accions de responsabilitat social corporativa volem contribuir al benestar de la comunitat, i ho fem mitjançant la promoció de l’esport, la solidaritat i l’equitat com a eina conciliadora que contribueixi a dotar de recursos a diverses organitzacions”, expliquen des de l’empresa.

Els àmbits amb els quals es compromet l’empresa se centren en l’esport i la igualtat d’oportunitats. “La igualtat d’oportunitats és un dels pilars del compromís social de l’empresa, amb l’objectiu de contribuir al benestar de la comunitat i construir un futur més just i sostenible pel tercer sector”, afegeixen fonts de l’empresa. En concret, les organitzacions amb les quals col·labora Leal Tulsà són Fundació Oncolliga de Girona, Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, Fundació el Rusc, Fundació Girona Est i Fundació Ònix. Per la banda esportiva, Lleal Tulsà patrocina i ofereix suport a entitats esportives de diverses categories professionals per tal d’oferir les mateixes oportunitats a veterans i novells. Els clubs esportius amb els quals col·labora són el Girona FC, l’Uni Girona, Unió Esportiva Fontcoberta, Club Futbol Sala Fontcoberta i el Club Esportiu Bescanó.

Aquestes accions formen part d’un pla estratègic que no només reforça el compromís i la responsabilitat corporativa de Lleal Tulsà, sinó que també generen un impacte positiu i estableixen les bases per a un futur més equitatiu. Lleal Tulsà entén que una empresa no només ha de buscar el benefici econòmic, sinó també contribuir de manera activa a la societat, fomentant la justícia social i el respecte pel medi ambient.

Lleal Tulsà és una assessoria amb seu a Girona que ofereix serveis en àmbits fiscals, laborals, jurídics, administratius, immobiliaris i comunicació. La seva proposta es basa en un assessorament integral, adaptat a les necessitats específiques d’empreses, autònoms iparticulars, amb l’objectiu de proporcionar solucions eficaces i personalitzades per a cada client



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA