Economia

economia

Protesta pel tancament de la línia de fabricació de paper de Guarro Casas a Gelida

Desenes de treballadors de Guarro Casas s’han manifestat aquest matí a primera hora a Gelida per rebutjar el tancament de la línia dedicada a la fabricació de paper. La direcció de l’empresa té previst aturar aquesta maquinària el demà passat, segons ha traslladat als treballadors, que lamenten que això posarà punt i final a més de 320 anys d’història productiva a Gelida. El tancament de la màquina afecta directament vint treballadors, els quals l’empresa s’ha compromès a recol·locar dins la fàbrica. El grup Fedrigoni, matriu de Guarro Casas, traslladarà la fabricació de paper a Itàlia, mentre que a la planta penedesenca l’activitat es focalitzarà en fer diversos processos d’acabat.

A la fàbrica de Gelida hi treballen 110 treballadors, una bona part dels quals han mostrat el seu malestar participant a la protesta d’aquest dimecres. El comitè d’empresa ha fet una crida a la mobilització coincidint amb la visita d’un directiu executiu de Fedrigoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia