economia
Casa Tarradellas inverteix 25 milions en un segon molí propi
Casa Tarradellas ha invertit 25 milions d’eurosper posar en marxa un segon molí propi, que permet moldre 12,5 tones de blat per hora. Amb les dues instal·lacions, la companyia ara té la capacitat de molta de fins a 30 tones. En un comunicat, Casa Tarradellas explica que el nou molí realitza un procés de cura “única” del blat, des de la neteja fins a la recepció i ajust de la mescla de farines necessària per a cada recepta, i el seu posterior emmagatzematge.
Es tracta d’un molí d’última generació, amb una superfície de 1.800 m². El nou espai també integra un nou centre de recerca dedicat a l’estudi i selecció de farines. El seu procés de producció permet una traçabilitat completa, que va des del cultiu del blat fins a l’elaboració del producte final.
La companyia de pizzes va inaugurar el 2010 el seu primer molí, que té una capacitat de moldre 18 tones de blat per hora. Aquesta aposta va convertir l’empresa en l’únic elaborador de pizza a Europa amb molí propi. A més, disposa d’un magatzem de blat de 3.000 m² amb capacitat per a 30.000 tones de blat, que li permet gestionar les matèries primeres, assegurant una major estabilitat en el subministrament i que la farina estigui disponible en tot moment.