Economia

Felip Puig veu les consultes com a avís a l'Espanya que no escolta Catalunya

Ha advertit que "si no ens escolta, haurem de pensar a buscar el nostre propi projecte de futur"

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha considerat les consultes sobiranistes convocades per avui a 166 municipis catalans com un avís a l'Espanya que "no escolta" Catalunya.

En la inauguració del primer tram de la nova línia L-9 del Metro, Puig ha subratllat: "Si Espanya no accepta una relació confederal, un Estat plurinacional, molta gent començarem a preguntar-nos cap a on hem d'anar en el futur".

"Hi ha un sentiment majoritari que Espanya no ens vol reconèixer. Si no ens escolta, haurem de pensar a buscar el nostre propi projecte de futur", ha advertit.

Segons Puig, les consultes d'avui "recullen la inquietud de molta gent del país per les agressions que està patint Catalunya, pel bloqueig del nostre autogovern".

"Hi ha una part de la societat catalana que s'està movent, que està dient que no ens rendirem, que no dimitirem, que no ens resignarem al paper que ens intenta donar Espanya com a una gran província espanyola", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.