Economia

Manresa i Olot ja han recollit 2.500 vots anticipats

Les plataformes organitzadores de les consultes a les capitals del Bages i la Garrotxa seguiran recollint el vot anticipat fins aquest dissabte

Les ciutats de Manresa i Olot han recollit 2.500 vots anticipats de la consulta sobre la independència que se celebrarà aquest 25 d'abril. Segons informa Manresa Decideix, des de dilluns passat, en què es va obrir el vot anticipat en la consulta sobre la independència a la capital del Bages, s'han recollit 1.000 vots. Per la seva banda, des de Garrotxa Decideix s'ha informat que la campanya per recollir el vot anticipat, que va començar fa un mes, ha aconseguit 1.500 vots, fet que supera el 6% del cens electoral.

Els veïns de Manresa poden votar en l'urna que l'entitat promotora de la consulta ha instal·lat a la cèntrica plaça de Sant Domènec. A la capital del Bages són 65.000 les persones que tenen dret a pronunciar-se a favor o en contra de la independència.  Des de Manresa Decideix han destacat que el vot anticipat de la consulta "va a bon ritme". El seu portaveu, Josep Camprubí, ha reconegut que no s'esperaven obtenir aquest nombre de vots en pocs dies. Les votacions anticipades es poden fer encara fins al dia 24 d'abril.

A banda de poder anar fins a aquesta cèntrica plaça, Manresa Decideix! ha previst tot un dispositiu especial per facilitar el vot de les persones que el dia 25 d'abril no es podran desplaçar fins a un dels 18 col·legis electorals que funcionaran.

Des de Garrotxa Decideix s'ha informat que també es podrà votar anticipadament fins al 24 d'abril. El dia de Sant Jordi es recollirà el vot a l'estand que Olot Decideix posarà al passeig d'en Blai d'Olot i a la plaça Rector Ferrer, des de les 9h del matí fins a les 20h del vespre. El dissabte 24, de 10h a 13.30h i de 17 a 20.30h es podrà exercir el vot a la plaça Mercat, a la plaça Rector Ferrer i al Pavelló d'Esports.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.