Economia

El PP demana a Mas que digui si convocarà un referèndum per la independència si arriba a la Generalitat

Alberto Fernández considera que el suport de CiU a les consultes "confirma la seva deriva radical"

El president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat al líder de CiU, Artur Mas, que digui "si convocarà un referèndum per la independència si arriba a ser president de la Generalitat".

Fernández, que ha participat aquest diumenge als actes d'Andalusia al Parc de la Guineueta de Barcelona, considera que el suport de CiU a aquestes consultes "confirma la seva deriva radical" i ha afegit que així "Mas substitueix la senyera per l'estelada'" En aquest sentit, el president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona considera una incongruència que el líder nacionalista apel·li a la moderació en el seu discurs, "quan els fets ho desmenteixen".

Finalment, Fernández ha manifestat que "el que interessa al Partit Popular no són aquestes consultes sinó la consulta de la gent'. Segons el líder popular, el veritable referèndum de la societat catalana és "com arribar a final de mes, si trobarà feina, si es podrà pagar la hipoteca o si es podrà passejar pels nostres barris amb seguretat".

"Hem de parlar de dependència i no d'independència, i de com atendrem la gent gran, les persones discapacitades i les seves famílies desenvolupant la llei de la dependència", ha finalitzat Fernández.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.