Economia

Els accidents laborals mortals cauen un 35% els primers sis mesos de l'any

Laboral

Els accidents laborals mortals han disminuït en els primers sis mesos de l'any un 35% respecte al mateix període de l'any passat, segons ha informat aquest dijous la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya (CCOC) a partir de dades del departament de Treball.

Durant els sis primers mesos de l'any 2008, es van produir en la construcció catalana 16.298 accidents laborals amb baixa, dels quals 13 van ser mortals, 182 greus i 16.103 lleus, i respecte al mateix període any passat els accidents mortals van disminuir un 35%, els greus un 9,5% i els lleus un 4,9%.

La incidència dels accidents, és a dir, el nombre dels produïts per cada 100.000 treballadors ocupats, va ser en els sis primers mesos de l'any de 12.306 accidents.

Segons CCOC, la construcció ocupa el desè lloc sobre accidents mortals i lleus i el novè lloc en els greus, per la qual cosa els contractistes lamenten que es consideri a la construcció com "el pitjor" sector sobre sinistralitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.