Economia

sant pere de ribes

El Mercat del Cava torna aquest cap de setmana

La plaça Llobregat de les Roquetes serà l'escenari de la segona edició del Mercat del Cava el pròxim cap de setmana. Aquesta iniciativa, que forma part del projecte Productes de la Terra, es va estrenar l'any passat amb la voluntat de potenciar els petits i mitjans elaboradors de cava del territori, que durant dos dies tindran l'oportunitat de vendre el seu producte sense intermediaris. A més, la mostra es complementarà amb algun establiment restaurador del municipi que oferirà menjar.

El públic assistent podrà adquirir un tiquet de degustació per provar els productes que, amb un preu de 4 euros, inclou tastos de cava i menjar. A més, per tal d'amenitzar les jornades s'han previst activitats complementàries vinculades a la promoció del municipi amb la col·laboració d'algunes entitats locals (Balls Populars de les Roquetes, Associació Gym-jazz Garraf, Grup Paqué i Tymbasound Batucada).

La primera edició el Mercat del Cava va tenir gairebé 3.000 participants i enguany s'espera repetir l'èxit, ja que rep el suport del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.