Economia

economia

Tiana fomenta la gastronomia local

L'Ajuntament de Tiana vol fomentar els productes locals i de temporada i, a la vegada, involucrar el comerç de la vila. Ho farà a partir d'aquest divendres amb la Setmana Gastronòmica de la cuina de tardor i del bolet, una iniciativa que pretén incidir en tres aspectes: l'economia, l'ecologia i la salut. “La iniciativa té un triple objectiu. Per una banda, servirà perquè els comerciants desenvolupin la seva activitat; d'altra, per treballar amb criteris mediambientals, i, per últim, per fer salut a través dels productes locals de qualitat”, va dir ahir l'alcalde, Emili Muñoz (Gent), durant la presentació de la campanya a Caves Parxet. Tot i que no és la primera vegada que Tiana dedica activitats als bolets, mai havia organitzat una setmana gastronòmica amb tantes activitats. La primera trobada serà divendres, amb una xerrada sobre micologia a la biblioteca (19.00h). També està previst un tast de vins, menús gastronòmics als restaurants (del 5 al 14 de novembre), una sortida guiada per la serralada de Marina per caçar bolets (diumenge 7, a les deu del matí) i l'agrofira del bolet (diumenge 14, al campus de futbol vell).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.