Economia

CASTELLAR DEL VALLÈS

Cessió de quatre despatxos d'El Mirador a emprenedors locals

L'Ajuntament de Castellar del Vallès va formalitzar ahir els convenis de cessió d'ús de quatre despatxos ubicats a l'edifici d'El Mirador a emprenedors locals. Les empreses que es beneficiaran de la iniciativa són Desarrollos Dentales Plus 3, Edertone Advanced Solutions, Corporación Europea de Diseños Globales i Ielou Comunicació. Totes elles, escollides pel fet d'estar relacionades amb els sectors emergents de l'economia, per la seva condició castellarenca, i per la seva capacitat potencial de millorar la productivitat del teixit empresarial del municipi. Els espais que ocuparan tenen una superfície d'entre 11 m² i 16 m², i el contracte és per un any amb possibilitat d'allargar-lo fins a un màxim de quatre.

D'altra banda, El Mirador Centre de Coneixement va anunciar que ampliarà l'oferta formativa amb cursos que van més enllà de l'àmbit estrictament tecnològic, relacionats amb la creativitat i les habilitats socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.