Economia

L'Eliana aprova els pressupostos de 2011

L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat el pressupost municipal de 2011 amb els vots a favor del PSPV-PSOE i EU i en contra del PP. Els comptes, que contemplen uns ingressos previstos de 13.256.338 euros, són segons l'edil d'Hisenda, Pere Inglès, “rigorosos i austers, acords a l'actual conjuntura econòmica i similars a les presentades per la resta de municipis”.

En les seues dues intervencions, i davant les crítiques abocades per l'oposició, el regidor d'Hisenda ha subratllat que “el PP no pot assumir que dins de la conjuntura actual estiguem molt millor que els municipis governats per ells”. En aquest sentit, ha fet referència a l'endeutament de l'Eliana, “un dels més baixos de la Comunitat Valenciana i que se situa en un 21% sobre el 110% legal, a la reducció del dèficit malgrat la baixada d'ingressos i a l'alt índex de fiabilitat econòmica del consistori, que ronda el 98%”.

Entre les mesures portades a terme pel consistori, Anglès ha destacat tres: l'optimització de contractes i recursos, la millora de la productivitat personal mitjançant l'aplicació de mesures com l'administració electrònica, i el compliment dels plans econòmic i financer i de sanejament engegats en 2009.

L'edil també ha criticat la desídia de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, “que a més de no donar-nos cap subvenció, no ens paguen aquelles que van concedir en el seu moment”. En aquest sentit, l'edil ha conclòs apuntant que “si la Generalitat ens pagarà tot el que ens deu tindríem superàvit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El Camp de Tarragona rep 336 milions d’euros dels fons europeus

Tarragona
GIRONA

Suspenen la Fira de la cervesa i la botiga al carrer de demà per previsió de pluja

GIRONA
economia

Multa de 150 milions a Ryanair, Vueling, Volote i Easyjet per cobrar per l’equipatge de ma

barcelona
economia

Un 30% menys de viatgers a l’abril als allotjaments turístics extrahotelers

Barcelona

Vint-i-una empreses gironines opten als premis Etalentum

GIRONA
unió europea

El TJUE tomba el tram autonòmic de l’impost d’hidrocarburs

barcelona

Les comarques gironines rebran 360 milions d’euros de fons europeus

sant joan les fonts

El sector del suro confia en les darreres pluges per salvar la collita

Girona
Economia

L’IPC repunta tres dècimes al maig fins al 3,6% per l’electricitat i els carburants

barcelona