Economia

MÒNICA ROQUÉ

REPRESENTANT DEL CÀMPING RELAX-NAT

“És més segur un tèxtil, perquè tens més mercat”

gestió · Com a funcionament, no hi ha diferències entre un càmping naturista i un de tèxtil; només s'ha de mantenir la intimitat del client

Com és que no hi ha més càmpings naturistes a Girona?

N'hi havia un altre a Maçanet de Cabrenys, però va acabar tancant. Doncs... no ho sé. Suposo que la gent no s'ha atrevit. Hem de reconèixer que és més segur posar un càmping tèxtil, perquè tens més mercat. Posant-ne un de naturista t'arrisques més, ja que és un mercat molt específic.

El naturisme està de moda, o no?

A dins el sector sempre es comenta si ara està de moda, ara no. Penso que el naturisme és una cosa que tens a dins; ho sents o no ho sents. Actualment hi ha tants clients naturistes com fa 28 anys, quan vam començar. Més o menys, la clientela es va mantenint.

Defenseu molt la fidelització del client. Quin percentatge teniu al vostre càmping?

Jo m'atreviria a dir que més d'un 50% dels clients repeteixen, si més no cada any, cada dos anys.

Més gent del país, catalans, o de fora?

Tant del país com de fora. És una clientela força fidel.

A més del càmping naturista, gestionen dos de tèxtil. A part del client nu o no, hi ha alguna altra diferència a l'equipament?

Com a funcionament, a tots tres càmpings tenim la mateixa normativa, seguim el mateix. No hi ha cap diferència. Només que al naturista s'ha de mantenir la intimitat del client, i això passa per tenir ben tancat el recinte. I respecte a la gestió del negoci, és la publicitat i el màrqueting, que has d'anar per uns canals totalment diferents als del tèxtil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.