Inauguren el primer hotel de Montcada i Reixac quan ja fa un any que funciona

L'hotel, de quatre estrelles, és de la cadena Sercotel i també ofereix espais a les entitats de la ciutat

«Aquest hotel té sentit més enllà de Montcada i del Vallès», va dir l'alcalde, César Arrizabalaga, tot recordant que el Ciutat de Montcada ocupa un lloc estratègic en una de les àrees econòmiques més importants de Catalunya. L'alcalde, però, va anar més enllà i va augurar també bons resultats a aquest equipament perquè «l'entorn en el qual es troba variarà molt», va dir. «De fet, es podrà arribar a la plaça Catalunya de Barcelona en deu minuts», hi va afegir l'alcalde. El Ciutat de Montcada és a la zona coneguda com a Mas Duran, una de les àrees de Montcada que es modificaran més en els pròxims dos anys, «com a màxim», diu l'alcalde. Una de les raons és que a Mas Duran s'ha de construir una de les àrees residencial estratègiques (ARE) programades pel govern de la Generalitat. Això comportarà la construcció també a la zona de nous equipaments, des d'escoles fins a nous transports públics que aproximin la ciutat de Montcada cap a Barcelona i també cap a les altres ciutats del Vallès. Però el Ciutat de Montcada, a més de mirar cap al sector empresarial que arriba a la ciutat per fer negocis amb les empreses de l'entorn, també gaudeix de la proximitat del Circuit de Montmeló, la qual cosa va permetre fer el ple el cap de setmana passat durant el campionat de fórmula 1, per exemple.

En la inauguració, també hi va assistir el secretari general del Departament d'Innovació, Universitats i Empreses, que va destacar que equipaments com aquest són un revulsiu per a la ciutat, i les empreses. «Aquí tothom hi guanya», va dir després d'animar la cadena a apostar per un transport que uneixi hotel i empreses.

101 habitacions i piscina

e.ansola

L'hotel Ciutat de Montcada és de quatre estrelles i està enfocat a les reunions de negocis. No en va, disposa de sis salons equipats amb la més alta tecnologia i assessorament tècnic. Les 101 habitacions que hi ha al centre estan preparades per assolir aquest objectiu, ja que ofereixen al client connexions d'internet amb servei sense cables gratuït. La cadena Sercotel va ser fundada el 1994 i actualment té 135 hotels a l'Estat espanyol, Andorra, Portugal i Bèlgica. Amb l'entrada de capital de l'empresa Almirall, la cadena hotelera va començar a ampliar el nombre d'equipaments. Va ser quan conjuntament amb el de Montcada i Reixac va incloure vuit establiments més a Madrid, Saragossa, Barcelona, Lleida i València, entre d'altres. Sercotel preveu disposar a finals del 2012 d'un total de dos-cents establiments, la qual cosa col·locaria la firma com la primera cadena de l'Estat espanyol en nombre d'hotels urbans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Finalitza el tall a la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa