Economia

batea

La cooperativa celebra els seus cinquanta anys

Fundat l'any 1961, el celler cooperatiu és la primera empresa de la població

Amb la presentació d'una edició especial del seu vi de gamma alta per excel·lència, L'Aube, que l'any passat va guanyar el premi Bacchus d'or al 9è Concurs Internacional de Vins Bacchus d'Or 2010, el celler cooperatiu de Batea va commemorar ahir el cinquantè aniversari de la seva creació. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Tomàs Bes, entre altres autoritats, van descobrir les plaques commemoratives de l'aniversari davant unes 300 persones. També es va projectar un recull de fotografies de la trajectòria de la cooperativa des de l'any 1961, es va presentar un quadre amb tots els presidents i juntes directives de la cooperativa i es va lliurar als presents el llibre Passat i present de la Cooperativa Agrícola de Batea. Un repàs a la seva historia, que ha estat subvencionat per la Diputació, que també ha aportat un ajut de 10.000 euros per fer uns treballs d'arranjament de l'edifici.

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, va subratllar el paper clau de l'associació dins el desenvolupament del municipi i va destacar que actualment és la primera empresa de la població, tot posant de manifest que “el treball de la cooperativa segueix sent necessari”. El president de la Diputació, Josep Poblet, va esperonar els joves a mantenir l'esperit dels fundadors de la cooperativa per fer front als temps actuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.