El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida vol ampliar l'oferta turística

Vol allarga l'estada dels turistes

Les accions internacionals es faran a les localitats de Paris, Londres i Düsseldorf. La Comissió també ha estat informada del pròxim workshop (taller professional) amb touroperadors del mercat alemany que tindrà lloc el 30 d'octubre a la Seu d'Urgell dins del Programa Pirineus i en el que participaran uns cinquantena d'empreses de la demarcació de Lleida. També s'ha donat a conèixer la celebració d'un altre workshop destinat al Turisme Actiu i que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juny a València, Madrid i Bilbao, adreçat a operadors i agents turístics i organitzat en col·laboració amb Turisme de Catalunya i amb l'objectiu de captar clients de proximitat.

En l'àmbit de la promoció internacional la Comissió ha estat informada de la important acció promocional que durant tota aquesta setmana està duent a terme el sector turístic del Pirineu i de les Terres de Lleida a la regió de Midi-Pyrénées, amb motiu de l'exposició 'La Catalogne pose ses valises à Toulouse', organitzada per Turisme de Catalunya i coordinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida en col·laboració amb els diferents consells comarcals, el Consorci del Montsec, la Vall de Boí, Torisme Val d'Aran i Turisme de Lleida amb l'objectiu de consolidar la marca 'Catalunya' en el seu primer mercat turístic emissor europeu. Moncayo ha dit que amb les accions que s'estan fent a la regió Midi-Pyrénées i les que s'han fet a Perpinyà es busca un turisme de proximitat.

Xavier Moncayo ha anunciat que el proper dia 2 de juny es presentarà una campanya publicitària de la demarcació de Lleida amb l'objectiu de fer especial incidència a Catalunya tot i que també s'incidirà de manera puntual a la resta de l'Estat espanyol.

La Comissió de Turisme de la Diputació, celebrada avui a Rialp, ha aprovat també la celebració d'una nova sessió del Fòrum 'Manel Martín' que tindrà lloc el pròxim mes d'octubre i que aquesta vegada tractarà sobre el Municipi i el Turisme. La Jornada pretén ser un fòrum de debat adreçat tant al sector turístic com als ajuntaments per analitzar de quina manera incideix la indústria turística en els municipis i principalment en els petits nuclis de població, com també què han de fer els municipis per millorar el seu potencial turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.