Economia

L'Ajuntament d'Aldaia té un endeutament de 19 milions d'euros

Farà retalls als capítols de personal i de despesa corrent per poder fer front al nivell d'endeutament descobert

El plenari municipal celebrat a primeries d'aquesta setmana per la corporació municipal d'Aldaia, ha deixat a les clares el resultat de l'auditoria interna a la qual s'han sotmès els comptes, per tal de conèixer l'estat real de les arques públiques.

De l'anàlisi realitzat es desprèn que la municipalitat aldaier disposa d'un deute de 19.135.171 euros a data d'11 de juny de 2011. Dins d'aquesta quantitat global, hi ha una pòlissa de 4 milions d'euros que s'ha de tornar a 31 de desembre. Quan als préstecs amb els bancs, la municipalitat té contrets un montant de 15.135.171 euros.

Davant aquestes xifres, el Consistori es veu obligat a adoptar mesures urgents per tal d'equilibrar el dèficit de tresoreria i poder atendre el venciment de les obligacions.

Els actuals administradors de l'Ajuntament d'Aldaia, han decidit adoptar mesures de retall als capítols de despesa de personal i despesa corrent. També han autoritzat a l'alcaldia perquè puga fer-se una auditoria externa si és que així es considera oportú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.