Economia

Les Alcubles tanquen amb èxit les jornades d'alimentació responsable

Es tracta d'una porfia a favor de la qualitat i la cultura com a motors del desenvolupament

El cap de setmana ha tingut lloc la sisena edició de “l'Alcublues”

Aquesta localitat d ela comarca dels Serrans disposa d'una llarga tradició i forta base agrària i és per això que s'ha plantejat l'esdevenidor sota els paràmetres de la recuperació d'aquest sector, la transformació dels productes i el desenvolupament de noves vies de comercialització.

Durant aquest cap de setmana, s'ha desenvolupat amb èxit una jornada sobre producció, comercialització i consum agroalimentari responsable mitjançant el muntatge d'un mercat de productes agroalimentaris artesanals i de proximitat.

Aquesta actuació s'emmarca en la participació dins el projecte Agro en què es troben immersos altres municipis valencians per tal d'obtenir el desenvolupament d'accions capdavanteres d'agrogestió i explotació de noves vies de rendibilitat agropecuària.

Juntament amb aquesta iniciativa de potenciació del sector agrari de proximitat, la localitat ha viscut la sisena edició de l'Alcublues, amb la participació com a convidada especial, de Sole Giménez acompanyada al piano per Ivan Melon Lewis. Aquesta iniciativa ha posat de manifest el perfecte maridatge entre la música i l'agricultura respectuosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.