Economia

A Tavernes es veu amb preocupació el gran nombre d'aturats

Més de 90 persones han perdut el seu lloc de treball a Tavernes de la Valldigna els últims dies

La Regidoria de Benestar Social i Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna veu amb preocupació que més de 90 persones hagen perdut el seu lloc de treball a Tavernes els últims dies. Els dos primers dies d'enguany, el personal de la Regidoria de Foment Local ha atés 97 persones al centre associat al Servef, a les quals se les ha proporcionat informació respecte als tràmits a seguir per formalitzar la seua inscripció a l'atur.

Tot i que la major part dels nous demandants d'ocupació provenen d'una mateixa empresa de la localitat, el fet d'haver coincidit un nombre important d'acomiadaments en tan poc de temps ha causat preocupació en la regidoria de Benestar Social i Foment Local, ja que durant els últims anys l'atur s'ha incrementat de manera considerable a Tavernes.

Karina Vercher, farà una crida als empresaris de Tavernes perquè mantinguen els llocs de treball mentre resulte possible per damunt de qualsevol altra consideració. Així mateix, la regidora ha anunciat que l'Ajuntament encetarà una roda de contactes amb els principals agents econòmics i socials del municipi per a valorar la situació i oferir-los què siga la regidoria de Foment Local qui faça de pont amb la resta d'administracions per millorar la competitivitat del sector industrial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.