Economia

turisme

L'hotel Guitart Termes la Collada ha estat premiat pel web ‘Tripadvisor'

Ha aconseguit la dotzena posició en la categoria de luxe

L'hotel té quatre estrelles i disposa de 94 habitacions, deu de les quals són suites

L'hotel Guitart Termes la Collada de la Molina ha estat un dels guanyadors dels premis Travellers Choice 2012 que atorga anualment el web de viatges Tripadvisor. En concret, l'hotel ha obtingut la dotzena posició del Top 25 de la categoria luxe. Els premis es basen en les opinions de milions de viatgers registrats al web Tripadvisor que “és sens dubte el principal referent mundial en temes d'opinions de viatgers i hostes d'hotel”, segons asseguren els responsables de l'hotel. “És un orgull per al grup Guitart Hotels, i en especial per a l'hotel Guitart Termes la Collada, rebre aquest guardó i seguirem treballant per ser mereixedors d'aquest premi”, asseguren els responsables del grup.

L'hotel Guitart Termes la Collada, de categoria quatre estrelles, es troba al terme municipal de Toses, al cim de la collada (a 1.800 metres) i a tres quilòmetres de les pistes d'esquí de la Molina i Masella i té vistes panoràmiques a la vall de la Cerdanya i el Ripollès. L'hotel té 94 habitacions, de les quals 10 són suites dúplex, totes equipades amb els darrers avenços.

Pel que fa a la restauració, l'hotel disposa d'un restaurant amb oferta de menú i carta, una cafeteria per a menjars ràpids i un bar anglès amb biblioteca. També disposa de sales destinades a congressos i convencions –hi ha més de 350 m² de salons modulars– i un centre de tractament i una zona d'aigua amb piscina.

LES XIFRES

350
metres quadrats
de salons modulars és el que ofereix l'hotel per celebrar-hi congressos i convencions.
94
habitacions
són les que té l'hotel del grup Guitart, totes equipades amb els darrers avenços.

‘Tripadvisor', un web de viatges

Tripadvisor.com és un lloc web de viatges que ajuda els clients a recopilar informació sobre viatges i publica crítiques i opinions dels continguts relacionats amb els viatges i instal·lacions. Els premis Tripadvisor surten de les votacions dels mateixos usuaris. Tripadvisor va ser fundat el febrer del 2000 per Stephen Kaufer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.