Premià de Mar i Premià de Dalt fomenten el comerç local amb una targeta

Condicions preferents per als clients i ofertes i serveis per als comerços adherits. Ahir, els alcaldes de Premià de Mar, Miquel Buch (CiU), i de Premià de Dalt, Joan Baliarda (CiU), van presentar la targeta Premià Comerç, promoguda pels dos ajuntaments, l'entitat Comerços Associats de Premià i «la Caixa». A més de ser una targeta financera, totalment gratuïta, «és una targeta de fidelització que premiarà els compradors de les botigues de Premià de Mar i Premià de Dalt i que farà possible que el ciutadà pugui rebre tota la informació sobre les activitats i els serveis dels municipis». L'objectiu prioritari dels dos consistoris és potenciar el teixit comercial local amb iniciatives que engresquin els compradors i que ajudin a superar el mal moment econòmic actual.

En aquest sentit, el servei Premi@ que incorpora la targeta «ofereix als comerços adherits al CAP, la possibilitat de configurar promocions i programes de fidelització per als clients que paguin amb targeta». L'entitat Comerços Associats de Premià (CAP) agrupa empreses dedicades al comerç minorista i al sector serveis. Va ser creada l'any 2000, «per defensar i representar els interessos de les pimes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.