Economia

Morella ha arribat al 95% d'ocupació en aquestes festes

L'Ajuntament ha reforçat la programació d'activitats i els horaris de l'Oficina de Turisme, el castell i museus per a estos dies en què es preveu una gran afluència de visitants

La localitat de Morella ha tornat a tindre la Setmana Santa com una de les cites anuals en les què registra més afluència de visitants. L'ocupació hotelera es troba al 95% i s'espera que es puga completar amb les reserves d'última hora. Per això, el consistori de la localitat ha ampliat la programació turística i cultural i ha ampliat els horaris de l'Oficina de Turisme, el castell i els museus.

Durant tota la setmana, s'han notat les vacances en distintes comunitats autònomes i s'ha registrat un important nombre de visitants.

A més de tota la programació, Morella oferirà als visitants la possibilitat de conéixer la seua història, mantenint obertes les Torres de Sant Miquel, el museu Temps de Dinosaures, el de Sis en Sis i el Palau del Governador. També es podran visitar els monuments més importants, com són el castell, Convent de Sant Francesc i la Basílica Arxiprestal. A més, les persones interessades, poden descarregar-se l'aplicació per a Iphone o Android, en la que es recullen rutes, història dels monuments o l'agenda. En aquests dies hi hauran concerts, activitats culturals, esportives o religioses. A més, en la programació destaca un campionat de tennis, els actes infantils i l'orquestra del gremi de la Joventut del 53º Sexenni o les visites guiades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.