Economia

Llagurt i cinc botigues de 100 anys, premiades

L'empresa de iogurts de Girona va rebre el premi a la iniciativa comercial

L'empresa Llagurt de Girona va ser distingida ahir amb el premi a la iniciativa comercial i cinc establiments comercials gironins que han complert cent anys van rebre el premi als establiments comercials centenaris. Els guardons reconeixen la contribució de les empreses i entitats del sector a la consolidació del comerç urbà de proximitat i distingeixen les iniciatives més innovadores i la tasca duta a terme per les entitats representatives del sector. L'acte, que es va celebrar al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, va ser presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.

En total, es van premiar quinze empreses i entitats de tot Catalunya, i l'empresa Llagurt, que va néixer a Girona el 2010 i que aspira a tenir trenta botigues els pròxims anys, va rebre el premi a la millor iniciativa comercial en innovació. L'empresa Llagurt té actualment nou establiments en diverses poblacions catalanes de més de 30.000 habitants. L'empresa té catorze treballadors, incloent-hi la Glòria Salomó i l'Ingrid Rahola, de 28 i 27 anys, respectivament, que en són les propietàries.

A la demarcació de Girona es van distingir ahir cinc botigues centenàries dels 26 establiments d'arreu de Catalunya que van rebre un reconeixement. Els comerços de les comarques gironines premiats van ser: la carnisseria Can Cadet, de les Planes d'Hostoles; la carnisseria xarcuteria Currius, de Vilabertran; la drogueria Farreny, de la Bisbal d'Empordà, i les farmàcies Alsius, de Girona, i Puigvert, de Vilobí d'Onyar.

En l'acte de lliurament dels premis també hi van ser presents el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i el gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.