Economia

El grup Covesa gestiona el concessionari Ford de Fornells des de l'1 d'abril

L'objectiu de l'empresa és incrementar aquest any la quota de mercat i passar del 5% actual al 8%

Ha contractat cinc treballadors més

L'empresa Covesa Mollet, concessionària oficial de venda i servei postvenda de vehicles Ford a Badalona, Mataró, Santa Coloma de Gramenet i Mollet, gestiona des de l'1 d'abril el concessionari Ford de Fornells de la Selva (Girvisa). Amb l'objectiu que el canvi de mans no sigui traumàtic per a ningú, Covesa ha decidit no canviar, de moment, el nom del concessionari. És per això que es diu Girvisa grup Covesa.

El director gerent de l'empresa, Tomàs Jansà va explicar ahir que l'objectiu de l'empresa és aconseguir que a final d'aquest any “la quota de Ford a les comarques gironines es posicioni al mateix nivell que l'estatal, que és d'un 8%” i a mitjà termini arribar a la quota que té Covesa “en tots els seus concessionaris, que és la del 12%”. Fins ara, la quota de Ford a les comarques gironines era d'un 5% “i no perquè fins ara s'hagi gestionat malament, sinó perquè el mercat s'ha fet tan petit que ha impedit que sigui viable”.

Per aconseguir més quota de mercat, segons assegura Jansà, “cal fer un pas endavant de la marca en l'àmbit de la demarcació” donant-la a conèixer molt més i “ser més agressiu en el preu, sobretot en els vehicles de quilòmetre zero”. Girvisa també potenciarà el mercat dels vehicles per a empreses el que s'anomenen flotes, perquè aquest “és un mercat que ha baixat molt poc” i els recanvis.

Per poder fer tot això, els nous propietaris han decidit ampliar la plantilla de Girona en cinc persones més, reforçant així el departament de recanvis, vendes i taller i “donar més bon servei al client”. “En aquests moments, a Girona som vint persones i en tot el grup arriben a les 120”, va explicar el director gerent de l'empresa.

Una de les fortaleses de l'empresa Covesa Mollet que té la seu corporativa a Badalona, és que “la nostra organització és molt plana” i “a la direcció som poca gent” perquè “potenciem els treballadors de base”. “Deleguem molt amb les persones que tenim a cada centre”, va assegurar Jansà que va explicar que a Girona, per exemple, “tot i que el cap sóc jo” els caps visibles són Joan Farrerons a taller, David Gonzalo a recanvis i en David Garcia a vendes, “però ningú té un rol superior a l'altre”.

LA FRASE

Donarem a conèixer la marca, serem més agressius en el preu i potenciarem el vehicle d'empresa
Tomàs Jansà
Director Gerent de Covesa mollet

Onze anys d'experiència

Covesa Mollet, neix com a grup l'any 2001 quan es fusiona el concessionari de tota la vida de Badalona (Covesa) amb el de tota la vida de Mollet (Bruno Mollet, SL). Amb la fusió, el nom de l'empresa va ser el de Covesa, Bruno Mollet SL. Bruno Mollet com a raó social i Covesa com a marca comercial perquè “tenia una àrea geogràfica molt més gran”. I com que els responsables de Covesa no els agrada això de ser agressius, el nom ha anat canviant amb els anys. Ara, l'empresa es diu Covesa Mollet.

Amb la fusió, les instal·lacions de Badalona van quedar com a seu corporativa i a Mollet és un centre associat. El 2006, Covesa va adquirir una botiga a Santa Coloma de Gramenet i l'any 2009 van passar a gestionar el concessionari Ford de Mataró. Els responsables de l'empresa asseguren que se senten còmodes portant aquesta marca i enfortir-la geogràficament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu