Economia

El tancament de Cointra Godesia de Puçol es tracta d'un trasllat de producció

La Central General del Treball s'oposa als plans del grup italià i denuncia l'incompliment dels compromisos d'inversió adoptats l'any 2007

La Secció Sindical de CGT en Cointra, ha fet pública la seua absoluta oposició a l'ERE presentat i al tancament d'una fàbrica que actualment disposa d'una càrrega de treball amb facturació i el tancament es deu, en opinió del sindicat, a una decisió presa per la presidència del Grup ItaliàFerroli tot i adduint pèrdues.

Actualment la fàbrica de Puçol disposa d'una plantilla de 76 treballadors fixos i 30 més amb contractes eventuals, que han incrementat la productivitat i facturació darrerament, amb la qual cosa resta demostrat que la planta és viable i productiva.

La decisió empresarial contravé els compromisos d'inversió acordats en l'ERE de 2007 i s'hi observa ales clares que s'ha abandonat a la seua sort la fàbrica de Puçol sense haver-se adoptat cap mesura de modernització de la línia d'escalfadors que ara es pretén portar a la fàbrica de Burgos.

Però a més d'això, l'ERE que tenalla les dues plantes de producció no deixa de ser una estratègia de l'empresa mitjançant la qual portarà a terme un tancament empresarial encobert, segons la secció sindical de la CGT.

Aquest tancament futur, suposarà la condemna a l'atur d'uns treballadors que en alguns casos porten més de 38 anys treballant per a l'empresa. La CGT demana la intervenció de l'Administració Valenciana en aquest cas que pot resultar més sagnant del que sembla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El Sabadell demana més concreció a l’oferta de compra del BBVA

barcelona

Pronovias redueix l’ERO a 64 persones i evita la vaga

Barcelona
economia

El TJUE avala la macrodemanda contra cent bancs per les clàusules sòl

barcelona
economia

L’Ajuntament comprarà un edifici al Raval per destinar 8 pisos al lloguer social

Barcelona
economia

El CTESC alerta que l’habitatge és el “principal problema social” i exigeixen accions “imaginatives”

barcelona
economia

Lleida-Alguaire estrena un node 5G per millorar la cobertura i la connectivitat de les empreses

Alguaire
economia

Catalunya supera per primer cop els dos milions de turistes estrangers en un mes de maig

barcelona

Refundar: família empresària Fisas-Guixà

conseller de famílies empresàries

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona